Maubranche - Chambre d'Hôte

Gîte

Gite Maubranche Gite Maubranche Gite Maubranche Gite Maubranche Gite Maubranche Gite Maubranche Gite Maubranche

De gîte is gerealiseerd in het achterste gedeelte van de boerderij en heeft een eigen entree met terras in de ochtendzon en veel authentieke kenmerken. Het appartement is gebouwd in mezzanine stijl. Beneden bevindt zich een grote woonkamer van ruim 40 m2 met ludieke raampjes die uitzicht bieden op de zwart-witte schapen die hier worden gefokt. Aangrenzend in een aparte ruimte zijn een keuken, douche en toilet. Via een trap in de woonkamer bereikt men de slaapafdeling met 4 slaapplaatsen (1 tweepersoons en 2 eenpersoonsbedden). De driezitsbank in de woonkamer is tevens te gebruiken als slaapbank voor 2 personen. Er is een houtkachel met oven, die op frisse avonden voor een behaaglijke sfeer zorgt. De mogelijkheid bestaat om een aparte kamer in het huis te reserveren voor grootouders of vrienden die evt. willen langskomen.

De sfeervolle gîte biedt de mogelijkheid tot genieten van een vakantie in een prachtig heuvelland met geweldige uitzichten en schilderachtige gehuchtjes. De auto kan op het voorterrein geparkeerd worden en een deel van de tuin staat ter beschikking voor de bewoners van de gîte.

De gîte is voor maximaal 6 personen. Roken is niet toegestaan. Meebrengen van huisdieren in overleg (€ 5 p.d.).

Het verblijf in de gîte is van zaterdagmiddag 4 uur tot opeenvolgende zaterdag 11 uur 's morgens. Eventuele andere verblijfperiodes zijn mogelijk buiten het hoogseizoen.

Prijzen gelden voor 2 personen. Een extra persoon is € 7,50 p.d. voor minimaal 3 dagen.
Laagseizoen: oktober t/m maart € 55 per dag
Halfseizoen: april, mei, juni, september en de weken waar de krokus- en herfstvakantie in vallen en Kerst € 70 per dag
Hoogseizoen: juli en augustus € 85 per dag
Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Proviand voor de eerste dag kan evt. besteld worden, evenals een eenvoudige avondmaaltijd.